Podlahy Egger

Podlahy Egger
Nová kolekce pro rok 2021 až 2022
eggerJeden z největších výrobců podlahových krytin, rakouská společnost EGGER, uvedla na trh novou kolekci podlah pro rok 2021 až 2022. Jedná se o dvě základní kategorie krytin.
 
 

Egger PRO Design

První kategorií je kolekce podlah EGGER PRO Design GreenTec. Tento druh podlah navazuje na předešlou řadu EGGER Design+. Jedná se o robustní voděodolnou podlahovou krytinu vhodnou i do komerčních prostor s vysokým zatížením. Tuto novou kolekci, která obsahuje 20 dekorů, naleznete na našem e-shopu v kategorii Egger PRO Design GreenTec

Egger PRO Laminát

Druhou kategorií podlah nové kolekce je kolekce podlah Egger PRO Laminát. Jedná se o standardní plovoucí laminátové podlahy, u nichž je použita nová technologie zámku a základní desky. Samozřejmostí jsou i nové inovativní dekory, které jistě uspokojí všechny zákazníky. Novou kolekci laminátových podlah, obsahující 54 dekorů, naleznete na našem e-shopu v kategorii Egger PRO 2021+.
 

Egger a životní prostředí

Firma Egger důsledně dbá na ekologii a zdravé životní prostředí, a proto všechny druhy podlah mají certifikáty nezávadnosti a šetrnosti k životnímu prostředí.
 
Na našem e-shopu naleznete od společnosti Egger novou kolekci podlah v dekorech a kvalitě, které v hobby marketech nekoupíte.
 
 
Potřebujete poradit, rádi vám pomůžeme info@bopo.cz.
Odeslat článek známému   Vytisknout